Sunday, March 6, 2016

"Til it happens to you"

Elämä on täynnä odotuksia ja unelmia. Uskon, että jos menemme rohkeasti kohti unelmiamme, niillä on tapana toteutua. Joskus se vaatii työtä, hikeä ja kyyneleitä, toisinaan hyviä asioita tapahtuu yllätten, levosta käsin. Siunausta kaikki.

Otamme jotkut asiat itsestäänselvyyksinä, kunnes huomaamme, ettei näin olekaan. Menetys voi hiipiä elämäämme hiljalleen huomaamatta, tai iskuna vasten kasvoja, lopullisena ja peruuttamattomana.

Suurten muutosten äärellä, jotka ovat upeita mahdollisuuksia, uusi ja outo tuntuu vähän pelottavalta. Luopuminen tutusta ja turvallisesta ei ole ihan helppoa, vaikka avautuma maailma tuntuisikin kiehtovalta.

Olen joutunut kysymään itseltäni, missä ovat lähteeni? Ovatko ne tavaroissa, työpaikassa tai siinä, että pystyn hallitsemaan elämääni, ja tiedän aina seuraavan askeleen? Vai ovatko juureni jossakin syvemmällä? Uskallanko jatkaa seikkailua, antautua elämän vietäväksi, mitä ikinä se tuokaan tullessaan?

Minua kosketti Lady Gagan esiintyminen "Til it happens to you" Oscar-gaalassa. Maailmassa on niin paljon pahaa, mutta meillä on aina mahdollisuus tehdä myös hyvää. Kuten osoittaa tukea ja myötätuntoa niille, joilla on vaikeaa juuri nyt. Koitetaan kuitenkin muistaa, ettemme voi koskaan olla täysin toisen ihmisen kengissä, ja turhat sanat, tai samankaltaisten tilanteiden vertailu, voivat joskus tuottaa vain lisää pahaa mieltä, vaikka tarkoitus olisi alunperin pelkästään hyvä.



No comments:

Post a Comment